KidMania
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Clock
Chat Online
Top postatori
katalin (462)
ToG.GaminG Reguli I_vote_lcapToG.GaminG Reguli I_voting_barToG.GaminG Reguli I_vote_rcap 
kiddo (162)
ToG.GaminG Reguli I_vote_lcapToG.GaminG Reguli I_voting_barToG.GaminG Reguli I_vote_rcap 
Kid (23)
Stormania (22)
Dj_Polister (11)
TheGodFather (7)
uLTraS#A|3X (2)
uploader_site (2)
killer (2)
FuNzOr (2)

Flux RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Bookmarking social

Bookmarking social reddit      

Pastrati adresa KidMania pe site-ul dvs. de bookmarking social

Pastrati adresa KidMania pe site-ul dvs. de bookmarking social

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 211, Vin Sept 20, 2024 12:13 am

ToG.GaminG Reguli

In jos

ToG.GaminG Reguli Empty ToG.GaminG Reguli

Mesaj  kiddo Lun Noi 03, 2008 7:11 am

1. Intodeauna deciziile cL-ului & sL-ului vor fi respectate .
2. Membri clanului sa fie mai tot timpul pe mess & steam pentru a fi anuntati cand va avea loc un meci.
3. Daca plecati in vacanta/sau nu sunteti acasa o perioada te timp,va rugam sa anuntati plecarea inainte cu cateva ore/zile
4. Titularii vor fi intodeauna cei care joaca HIGH.
5. Daca cineva doreste sa intre in clan si nu mai este loc si este bun va face un meci 1vs1 cu cel mai slab din clan , daca va castiga ii va lua locul.
6. Sa va prezentati la antrenamente , meciuri.
7. Daca injuri in timpul meciului Suspendare din clan 1 saptamana , la a 2 abatere 2 saptamani si la a 3 abatere OUT din clan.
8. Daca iesiti in timpul meciului de pe server fara un motiv bun("mi-a dat Reliabel chanel owerfloaded","am avut lag si am luat kidk" etc) OUT din clan.
9. Vorbiti pe s_T daca aveti ceva de spus(o idee,o sugestie etc.) in timpul meciului.
10. In cazul in care cL lipseste sau nu este prezent,sL ii tine locul la meciuri,iar membrii sunt obligati sa-l asculte.

*Regulile nu sunt permanente si se pot schimba oricand asa ca mai treceti si mai cititile din cand in cand !
kiddo
kiddo
Administrator KidMania
Administrator KidMania

Numarul mesajelor : 162
Data de inscriere : 26/07/2008

http://kidmania.hacerforo.com

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum